sobota 5. listopadu 2011

HOBBY


Autor: Gleti


Překvapilo ho, jak se nemohl dočkat dnešního večera. Manželka jako každé úterý vyrazila na aerobik a on měl pro sebe dvě hodiny volna. Dvě hodiny, kdy se mohl věnovat svému tajnému koníčku slídění.

Jako malý kluk miloval pozorování hvězd, ale v pubertě objevil podstatně zajímavější způsob využití dalekohledu. Sledování sousedů, pátrání po jejich skrytých tajemstvích. Musel však být opatrný, nechtěl, aby někdo věděl o jeho tajné vášni, a tak pro manželku a okolí zůstával amatérským astronomem. Jen ve chvílích samoty se měnil v drzého voyera, který neváhal uloupit i ty nejskrytější tajnosti. Jak jen miloval nahlížení do kuchyní a ložnic sousedů. Každé rozzářené okno ho přitahovalo jako můru, jen aby drze vyrval tajemství jejich obyvatel.

A dnes byl den s velkým D. Před několika týdny odvezla sanitka starou dámu od naproti a místo ní se nastěhoval její vnuk s přítelem. Šlo o první gay pár v okolí a místní drbací internet na nich nenechal suchou nit. Neunikli ani jeho pozornosti. Nejprve je sledoval ze zvědavosti. Jenže pak ke svému překvapení se přistihl při masturbaci, pěkně s ptákem v hrsti.

Od té doby se nemohl dočkat, až manželka odejde a on bude moci sledovat pornografické hry chlapců, aby si i on mohl naplnit svou dlaň krémovitým spermatem a posléze přivítat svou choť něžným polibkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat