čtvrtek 29. prosince 2011

SLUNOVRAT

Na letošní Slunovrat se Narcissa velmi těšila. Nejenže na Panství dorazí Pán Zla, navíc ho oslaví se svou sestrou. Po třinácti dlouhých a smutných letech.

Bella ji velmi chyběla, po Andromedině zradě se jejich vztah utužil. Usmála se při pomyšlení jak.

Tehdy byly samy doma. Rodiče hledali řešení, kterak přimět nezdárnou dceru k rozumu. Cissa se v knihovně pokoušela studovat, ale myšlenky na Andromedu jí bránily v soustředění. Ani nezpozorovala, kdy dovnitř vklouzla Bella. „Koukám, že potřebuješ povzbudit, sestřičko,“ a s těmi slovy jí nalila štamprli koňaku, který otec ukrýval za pětiset stránkovou bichlí proměňování Změna je život. Alkohol však úlevu nepřinesl. „Asi potřebuji účinnější dávku,“ usoudila. Nakonec se opily obě.

Později Cissa ani nevěděla, jak se stalo, že se ocitla na zemi s vyhrnutou sukní, a nezvedená sestra ji ukájela jazykem, zatímco sama sebe uspokojovala prsty. To bylo jejich poprvé. Časem se měla přesvědčit o neutuchající Bellině fantazii na poli sexu. Zvláště si oblíbila drsný jazýček její zvěromágské tygří podoby. A přestože se vdávala jako panna, měla za sebou bohatý sexuální život.

O to větší bylo zklamání v manželském loži. Zpočátku byl klitoridní orgasmus pro jejího muže španělskou vesnicí. A přestože se postupně jejich milování zlepšovalo, několikanásobnému orgasmu jako s Bellou dosahovala málokdy. Nutno přiznat, že na tom měla svůj podíl i její rezervovanost, která jí bránila zasvětit Lucia do svých tajemství a potřeb. Proto netrpělivě čekala na Slunovrat a na návrat sestry a v duchu zabloudila ke krabičce, kde schovávala své poklady, černý hedvábný šátek, saténovou pásku a dildo.

Žádné komentáře:

Okomentovat