čtvrtek 29. září 2011

Belatrix léčí


Autor: Gleti


Je pochopitelné, že při znovuzrození spotřebujete obrovské množství energie. Stavba těla, masa, svalů, kostí vyčerpala Voldemorta do té míry, že mu nezůstalo dost sil na vytvoření odolného imunitního systému. Což o to, přes léto to ještě šlo. Ale působení na pozici Pána Zla a vůdce Smrtijedů ho natolik zaměstnalo, že nenašel čas pečovat o své zdraví. Vždyť musel jít svým věrným příkladem a ukázat mudlofilům co proto. Nemohl se otužovat, dbát o zdravou stravu, on musel mučit a násilnit.

S příchodem podzimu se mu to krutě vymstilo. Během jednoho útoku na mudlovskou vesnici ošklivě prochladl a za pár dní ho skolila zákeřná chřipka. Na shromážděních svých věrných měl co dělat, aby zachoval dostatečné dekorum největšího Zlouna pod sluncem. Pouštějte hrůzu, když nemůžete pořádně dýchat a teče vám z vašeho hadího nosíku. Zkuste křičet, když vás pálí v krku a hlava bolí jako střep. Dštěte oheň a síru, když vámi lomcuje horečka.

Dnešní setkání Smrtijedů ukončil tak rychle, jak mu to jeho samolibost dovolovala. Poté se odpotácel do svých komnat a zhroutil na lože. Nechtěl nic jiného, než spát a spát. Bohužel Belatrix Lestrangeová si jeho rychlý odchod vysvětlila po svém a překvapila ho v jeho ložnici. Se slovy „Můj Pane, splním vám každé vaše přání,“ se na něj vrhla. Kdyby nebyl churavý, ztrestal by opovážlivkyni Cruciatem, ale oslaben chřipkou se na nic nezmohl. Vilná ženština ho povolila na postel, vyhrnula mu hábit a jala se kouřit jeho chloubu. Tělo zdeptané chřipkou zaplavily zvláštní pocity bezmoci a povolnosti, které se rychle změnily ve vzrušení a chtíč. Belatrix uměla muže přivést do extáze. Po chvíli jí vyvrcholil do úst a přemožen nemocí a sexuálním vypětím omdlel.

Ráno se vzbudil čilý a zdravý jako rybička, po nemoci ani památky. Zato Belatrix, ta dopadla. Bolel ji každý sval, nemohla dýchat, dusila se kašlem. Jo chřipka je záludná potvora.


kocka

Žádné komentáře:

Okomentovat