pátek 10. srpna 2012

Zmrzlina lásky škádlivé




Probudila ho rána. Ale né! Zaúpěl v duchu.

Několik dní za sebou se Harrymu zdály intenzívní, živé sny. Nebyly o mučení a Voldemortovi, ale o sexu. O divokém, vášnivém sexu. Ten dnešní mohl být zvlášť vydařený.

Ležel na zádech připoutaný k pelesti postele. Oči zavázané. Omezení jednoho smyslu, zbystřilo druhé. Dvojnásobně vnímal chlad na nahém těle, cítil blízkost svého mučitele, který mu pobaveně oznámil: „Dnes mám pro tebe připravené něco speciálního.“ A přiložil k Harryho bradavce ledový předmět. „Víš, mudlovské nanuky jsou skvělé,“ sdělil mu po chvilce dráždění. Patrně si sám musel pochutnat na zmrzlině, protože studeným jazykem sál a olizoval jeho bradavky. Mírný chlad tlumil sladkou bolest provázející obvyklé dráždění bradavek a zvyšoval rozkoš.

Postupně se ta neustále se zmrzlinou ochlazující ústa stěhovala přes břicho k jeho penisu. Budu celý umatlaný, blesklo Harrymu hlavou skrz závoj vzrušení. V okamžiku, kdy studený jazyk pohladil jeho žalud, ztratil poslední zbytek rozumu. Proto až na poslední chvíli zaznamenal neobvyklý průnik do svého konečníku. ´Ty perverzáku! ´sténal, zatímco dotyčný zasouval ledový nanuk dovnitř. „Máme jahodový lubrikant,“ smál se trapič.

PRÁSK!!! Neville, který cestou na záchod zakopl a smetl věci z nočního stolku, ho vytrhl ze snu. „Harry, co to máš na sobě!“ zděšeně vykřikl nešika. Opravdu, celé jeho břicho bylo pokryto růžovými ornamenty. Také cítil, jak mu ze zadku vytéká podezřelá tekutina. Chlapec vystartoval do sprch. Tohle přehnal, zlobil se na svého milence.
Později, když šel s přáteli na snídani, zkřížili jim cestu zmijozelští, Malfoy a Zabini. Ten se na Harryho šibalsky ušklíbl. „Copak, Pottere, špatné sny? Měl bys něco s těmi kruhy pod očima.“ A vykouzlil jahodový nanuk, přitom nenápadně podstrčil nebelvírovi vzkaz: Večer v komnatě nejvyšší potřeby, dokončíme to.

Žádné komentáře:

Okomentovat